CASAL D’ESTIU 2 0 2 3

Benvolgudes famílies,

Us presentem el casal d’estiu 2023 promogut per l’AMPA Vall de Palau.

Enguany, l’organització del casal d’estiu torna a ser gestionada per l’Esplai Pingüí, associació sense ànim de lucre, amb 34 anys d’experiència en el camp de l’educació en el temps de lleure d’infants i joves de Sant Andreu de la Barca.

En aquest missatge trobareu un document adjunt amb tota la informació i un enllaç a un qüestionari que heu d’omplir NOMÉS si voleu realitzar la inscripció d’una o més d’una de les setmanes proposades.

Les setmanes que s’ofereixen són del 26 de juny al 28 de juliol (inscripcions per setmanes). Per poder fer el casal es precisa un mínim de 10 nens/es per setmana i opció.

L’enllaç d’inscripció següent serà actiu a partir d’avui per als socis de l’AMPA Escola Vall de Palau, i per als socis de l’Esplai Pingüí, amb la quota de soci pagada abans de l’1 d’abril (per les dues entitats).

A partir del dia 8 de maig s’obrirà la inscripció per a no socis. En el cas de no ser soci ni de l’Ampa Vall de Palau, ni de l’Esplai Pingüí s’haurà de pagar 24 € en concepte de matrícula.

Teniu de termini per fer la inscripció fins al divendres 9 de juny.

El casal està obert a nens/es de tota la població. Podeu consultar la informació sobre la inscripció al document adjunt.

Per a qualsevol consulta estem a la vostra disposició al telèfon de l’AMPA (693.708.665) o al correu (ampavalldepalau@hotmail.com).

Per a qüestions específiques sobre el casal podeu adreçar-vos al telèfon de l’Esplai Pingüí (659.95.84.92 o 646.016.007) o al correu (epingui@fundesplai.org).

Atentament,

AMPA Vall de Palau

Arxius adjunts pdf_20220426_224912_0000_compressed (1).pdf

Share