ROBA VALL DE PALAU


 Benvolgudes famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per explicar-vos com funcionarà la venda de roba d’aquest curs.  Com sabeu la roba marcada amb el nom de l’escola no és obligatòria, però sí que és recomanable.

Us presentem un nou model, buscant un disseny més actual i una tela més còmoda.

Per a fer la compra de la roba esportiva de l’escola, les bates i motxilles, podeu fer la comanda al despatx de l’AMPA el pròxim dia 12 de juliol de 17,30 h a 19 h i 14 de juliol de 9.30 h a 11 h (només pagament amb targeta bancària).  Aquell dia podreu veure la roba presencialment (us ho recomanem per poder veure la mida de cada talla).

Si no és en aquell dia, podeu anar a la botiga que ens subministra la vestimenta o fer a través de la pàgina web (https://www.ardecos.com/colegio-vall-de-palau) on podeu veure el catàleg i fer la comanda online (adjunt trobareu instruccions). El termini per fer la comanda online és del 7 al 26 de juliol , per tal d’assegurar la producció i entrega a l’inici de curs.

Totes les comandes que es realitzin dins el termini l’AMPA es coordina amb la botiga ARDECO’S i s’entregaran directament als alumnes a l’inici de curs; esteu tranquils si els primers dies no ho teniu perquè les mestres ho saben i no ho necessiten.

Us recordem que els socis de l’AMPA es beneficien de descomptes en tots els articles.

Dades de la botiga:

ARDECO’S

Adreça: Carrer d’en Pep Ventura 3,Martorell – Telèfon: 93.676.64.58

Horari d’atenció al públic: dilluns a divendres de 9.30 h a 13 h i de 16.30 h a 20 h i dissabte de 9.30 h a 13 h.

Per a qualsevol consulta estem a la vostra disposició al telèfon de l’AMPA (693 708 665) o al correu (ampavalldepalau@hotmail.com).

Atentament,

AMPA Vall de Palau

Instruccions compra online

Roba escolar Escola Vall de Palau
Share