EXTRAESCOLARS Curs 2024-25

Benvolgudes famílies,

Us presentem les extraescolars del curs 2024/2025.

Les inscripcions seran a partir del pròxim dimarts 28 de maig (a les 10 h) fins al dissabte 15 de juny, i es faran exclusivament pel següent formulari: https://forms.gle/GjXqwSEVXTCoyFM27

La inscripció de les extraescolars es farà per ordre d’arribada i amb prioritat els alumnes que estiguessin inscrits a l’activitat durant tot el curs 23-24.

Pels alumnes de nova incorporació al centre les inscripcions a extraescolars seran de l’1 al 7 de juliol, i seran informats a l’hora de fer la matriculació.

En el cas de l’extraescolar de piscina, la inscripció serà de l’1 al 7 de juliol. Estem a l’espera de disposició de places per part del poliesportiu. Us mantindrem informats.

Respecte a l’extraescolar d’anglès, podeu trobar informació a la seva web (https://www.bekith.es/) i fer la inscripció en el següent enllaç (només per a nous alumnes):

https://www.bekith.es/cat/inscripciovalldepalau-2/

Aquells infants que han cursat aquest any l’extraescolar, Bekith renova de forma automàtica. Per a l’activitat de FUNZONE (anglès migdia) es farà la inscripció al setembre, ja que aquesta comença a l’octubre. Per a qualsevol consulta contacteu amb l’Esther, coordinadora de l’activitat (telèfon: 672229490).

Com a NOVETAT aquest curs oferim l’extraescolar d’anglès per a alumnes de 1r de l’ESO perquè puguin tenir una continuïtat amb aquesta activitat quan passen a secundària. La idea inicial és que aquesta puguin fer-la a les nostres instal·lacions fins 1r de Batxillerat on s’examinin del nivell B2 (First Certificate). A l’alumnat de sisè us informarem en un altre missatge.

Altra NOVETAT és l’oferta esportiva de Voleibol com a extraescolar el curs vinent, amb monitoratge per part de jugadores especialitzades en aquest esport.

En les activitats gestionades per l’AMPA (futbol, iniciació a l’esport, ball, patinatge, voleibol i espai d’art):

– Aquells infants inscrits al maig o juny no pagaran matrícula. Així mateix, durant l’estiu es passarà el primer rebut (setembre) que no es tornarà en cas de baixa.

– Per a aquells infants que s’inscriguin al setembre es cobrarà una matrícula de 20 euros que no es tornarà en cas de baixa.

– Aquestes activitats es paguen mitjançant domiciliació bancària. En el cas de devolució d’un rebut per causes no justificades, es carregarà al següent la comissió bancària de devolució d’aquest.

– El nombre mínim d’alumnes per poder dur a terme qualsevol activitat de les que us presentem és de 8 alumnes.

En el cas d’empreses externes com anglès o taekwondo són ells qui decideixen el mínim segons l’activitat i gestionen el seu cobrament.

Per a fer qualsevol activitat extraescolar és obligatori ser soci de l’AMPA i pagar l’assegurança obligatòria (l’import d’aquesta per a taekwondo i futbol és de 6 €/infant i per a la resta d’activitats és de 5 €/infant).

Adjunt teniu la presentació de les extraescolars.

Una vegada tancat el període d’inscripció, contactarem tan aviat com es pugui amb els interessats per confirmar la plaça o informar si passen a llista d’espera.

Les extraescolars s’iniciaran a partir del dia 16 de setembre segons el dia de l’activitat i finalitzaran amb l’arribada de la jornada intensiva el curs vinent.

Per a qualsevol dubte estem a la vostra disposició al telèfon 693 708 665 o a l’e-mail: ampavalldepalau@hotmail.com

Atentament,

AMPA Vall de Palau

Arxius adjunts

Extraescolars 24_25

Share