EXTRAESCOLARS Curs 2023-24

Benvolgudes famílies,

A continuació trobareu la informació de les extraescolars del curs 2023/2024 . Per a qualsevol dubte estem a la vostra disposició al telèfon 693 708 665 o a l’e-mail: ampavalldepalau@hotmail.com

formulari: https://forms.gle/G4NALf5nf3jCRYTy6 .

La inscripció de les extraescolars es farà per ordre d’arribada i amb prioritat els alumnes que estiguessin inscrits a l’activitat durant tot el curs 22-23.

Respecte a l’extraescolar d’anglès, s’adjunta un document amb informació sobre Bekith que us donarà accés a la web on podreu consultar tota la informació referent al pròxim curs acadèmic i accedir al formulari d’inscripció (només per a nous alumnes). Aquells infants que han cursat aquest any l’extraescolar Bekith renova de forma automàtica. Per a l’activitat de FUNZONE (anglès migdia) es farà la inscripció al setembre, ja que aquesta comença a l’octubre. Per a qualsevol consulta contacteu amb l’Esther, coordinadora de l’activitat (telèfon: 672229490).

Com a NOVETAT aquest curs oferim l’extraescolar d’anglès per a alumnes de 1r de l’ESO perquè puguin tenir una continuïtat amb aquesta activitat quan passen a secundària. La idea inicial és que aquesta puguin fer-la a les nostres instal·lacions fins 1r de Batxillerat on s’examinin del nivell B2 (First Certificate). A l’alumnat de sisè us informarem en un altre missatge.

En les activitats gestionades per l’AMPA (futbol, multi esports, ball, patinatge, espai d’art):

– Aquells infants inscrits al maig o juny no pagaran matrícula. Així mateix, durant l’estiu es passarà el primer rebut (setembre) que no es tornarà en cas de baixa.

– Per a aquells infants que s’inscriguin al setembre es cobrarà una matrícula de 20 euros que no es tornarà en cas de baixa.

– Aquestes activitats es paguen mitjançant domiciliació bancària. En el cas de devolució d’un rebut per causes no justificades, es carregarà al següent la comissió bancària de devolució d’aquest.

El nombre mínim d’alumnes per poder dur a terme qualsevol activitat de les que us presentem és de 8 alumnes. En el cas d’empreses externes com anglès, taekwondo o bàsquet són ells qui decideixen el mínim segons l’activitat.

Per a fer qualsevol activitat extraescolar és obligatori ser soci de l’AMPA i pagar l’assegurança obligatòria (l’import d’aquesta per a taekwondo i futbol és de 6 €/infant i per a la resta d’activitats és de 5 €/infant).

Adjunt teniu la presentació de les extraescolars i documents específics sobre aquelles activitats que ofereixen entitats col·laboradores.

Les extraescolars s’iniciaran a partir del dia 12 de setembre segons el dia de l’activitat i finalitzaran amb l’arribada de la jornada intensiva el curs vinent.

Atentament,

AMPA Vall de Palau 

Arxius adjunts

Extraescolars 23_24h

Taekwondo 23_24

Anglès Bekith 23_24

Share