CASAL D´ESTIU 2020

Benvolgudes famílies,

Us presentem el casal d’estiu 2020. L’AMPA Vall de Palau està treballant per poder oferir el casal amb les màximes garanties sanitàries tenint en compte la situació que fa mesos que vivim.

El casal d’estiu està ofert per la Fundació Pere Tarrés (dirigit per Marcos Fernández). Per a qualsevol consulta estem a la vostra disposició al telèfon de l’AMPA (693 708 665) o al correu (ampavalldepalau@hotmail.com).Per a qüestions específiques sobre el casal podeu adreçar-vos al correu: casalestiuampavalldepalau@gmail.comUs deixem els documents que tracten sobre les mesures establertes així com la temàtica. Encara que diferent, els nens i nenes podràn gaudir d’un estiu divertit amb les activitats dirigides, els jocs d’aigua, misteris, … Animeu-vos!

Atentament,AMPA Vall de PalauShare