VENDA DE LLIBRES

Benvolgudes famílies,

Com cada any l’AMPA Vall de Palau facilita a les famílies la compra de llibres de text i material en una llibreria de la nostra població. Com a anys anteriors, enguany serà la Papereria Sant Andreu de la Barca la que realitzarà aquests encàrrecs a totes les famílies que ho desitgin.

Totes les comandes realitzades del 26 de juny al 20 de juliol, tindran lliurament garantit a partir del 21 d’agost. Totes les comandes realitzades a partir del 21 de juliol, el lliurament es realitzarà a partir del 28 d’agost per ordre de compra. Els lliuraments es realitzaran en la papereria (c/Priorat n.14 local 6). En cas de qualsevol incidència i quan la comanda estigui preparat contactaran amb la família respectiva. És important adjuntar el número de telèfon per a poder ser localitzats.

Com tots els anys, els socis de l’AMPA tindran un descompte en la compra de llibres i material si ho realitzen en aquesta papereria. Per a gaudir d’aquest descompte s’ha d’abonar i portar el justificant de pagament de l’AMPA (del pròxim curs) el dia de recollida de la comanda.

Com es va informar fa unes setmanes s’ha aprovat una ajuda de 100€ per a material escolar a les famílies amb fills en Primària el curs 23-24, per part de la Generalitat, que arribaran per correu postal als domicilis de cada alumne. Per a poder canviar aquests vals en aquesta mateixa comanda de compra de material trobareu dos vals de 50 euros cadascun en la comanda corresponent a cada curs que haureu de seleccionar.

Si l’adquisició del material escolar supera els 50 euros amb l’ús d’un val o els 100 euros amb l’ús de dos vals, la persona beneficiària haurà d’abonar la diferència. Si l’adquisició de material no supera aquests imports, l’establiment no abonarà la diferència. Els sobrants no es podran utilitzar en un altre moment, segons la normativa publicada per la Generalitat. Per tant, us recomanem que si no supereu aquest import valoreu la possibilitat de comprar material escolar que al llarg del curs els nens i nenes necessitin de manera habitual (podreu buscar tot tipus de productes mitjançant el cercador de la papereria).

Adjuntem document amb les instruccions per fer la comanda.

Atentament,

AMPA VALL DE PALAU

Instruccions  PDF

Enllaç Papereria Sant Andreu de la Barca

Share