CASAL D’ESTIU 2 0 2 4

Benvolgudes famílies,

Us presentem el casal d’estiu 2024 promogut per l’AMPA Vall de Palau.

Enguany, l’organització del casal d’estiu torna a ser gestionada per l’Esplai Pingüí, associació sense ànim de lucre, amb 35 anys d’experiència en el camp de l’educació en el temps de lleure d’infants i joves de Sant Andreu de la Barca.

Així mateix, l’AMPA Vall de Palau us descobreix les meravelloses colònies i campaments d’estiu per aquest any amb la mateixa entitat.

En aquest missatge trobareu un document adjunt amb tota la informació i un enllaç a un qüestionari que heu d’omplir NOMÉS si voleu realitzar la inscripció d’una o més d’una de les setmanes proposades.

Les setmanes que s’ofereixen per al casal a la nostra escola són del 25 de juny al 26 de juliol (inscripcions per setmanes). Per poder fer el casal es precisa un mínim de 10 nens/es per setmana i opció.

L’enllaç d’inscripció següent serà actiu a partir del dia 22 d’abril per als socis de l’AMPA Escola Vall de Palau, i per als socis de l’Esplai Pingüí, amb la quota de soci pagada abans de l’1 d’abril (com a mínim en una de les dues entitats).

A partir del dia 29 d’abril s’obrirà la inscripció per a no socis. En el cas de no ser soci ni de l’Ampa Vall de Palau, ni de l’Esplai Pingüí s’haurà de pagar 24 € en concepte de matrícula.

https://esplaipingui.blogspot.com/p/inscripcions.html?m=1

Teniu de termini per fer la inscripció fins al divendres 9 de juny.

El casal està obert a nens/es de tota la població. Podeu consultar la informació sobre la inscripció al document adjunt.

Per a qualsevol consulta estem a la vostra disposició al telèfon de l’AMPA (693.708.665) o al correu (ampavalldepalau@hotmail.com).

Per a qüestions específiques sobre el casal podeu adreçar-vos al telèfon de l’Esplai Pingüí (659.95.84.92 o 646.016.007) o al correu (epingui@fundesplai.org).

Atentament,

AMPA Vall de Palau

Arxius adjunts pdf_20220426_224912_0000_compressed (1).pdf


Share