EXTRAESCOLARS Curs 2021-22

Després d’un any marcat per les mesures COVID, per la demanda i necessitats dels socis i sòcies de l’associació, donem el llistó de sortida a les activitats extraescolars de cara al curs 2021-2022.

Aquest any com a novetat el Club de Bàsquet de Sant Andreu ofereix aquesta activitat al nostre centre. Acostant així a la nostra zona aquest esport. Tanmateix es proposa una activitat de reforç pels alumnes que ho necessitin. I també es manté l’activitat que es va iniciar el curs 19-20 d’anglès lúdic al migdia.

El nombre mínim d’alumnes per poder dur a terme qualsevol activitat de les que us presentem és de 8 alumnes.

Per a fer qualsevol activitat extraescolar és obligatori ser soci de l’AMPA i pagar l’assegurança obligatòria (l’import d’aquesta per a taekwondo i futbol és de 6?€/infant i per a la resta d’activitats és de 5?€/infant).

A causa de la situació sanitària actual les inscripcions es faran exclusivament pel formulari:


INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS——-> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBp95aHhHjT0tM6NAZZw3NrGrE2PJjMJ502GmqJ4lk6BlrJw/viewform

El termini establert per fer la inscripció serà des del dia 5 de juny a les 00?h fins al dia 19 de juny.

Pels alumnes de nova incorporació al centre serà del 19 al 31 de juliol, i seran informats a l’hora de fer la matriculació.

La inscripció es farà per ordre d’arribada i amb prioritat els alumnes que estiguessin inscrits a l’activitat el curs 20-21 encara que finalment no es poguessin realitzar per la situació sanitària.

Per inscripcions posteriors caldrà enviar un e-mail al correu: ampavalldepalau@hotmail.com, i us informarem al respecte.

Adjunt teniu la presentació de les extraescolars i documents específics sobre aquelles activitats que ofereixen entitats col·laboradores, així com el protocol específic d’extraescolars 2021-2022 (que serà sotmès a revisió a l’inici del curs i segons evolució de la situació sanitària actual).

Per a qualsevol dubte estem a la vostra disposició:

– Al telèfon 693 708 665

– O e-mail: ampavalldepalau@hotmail.com

Moltes gràcies,

INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS PER DESCARREGAR


EXTRAESCOLARS 2021 – 2022

ANGLÉS

TAEKWONDO

PISCINA

BÂSQUET

PROTOCOLS

Share