EXTRAESCOLARS Curs 2023-24

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu el passat dimecres 19 d’abril va ser l’assemblea de socis i vam presentar les extraescolars del curs 2023/2024. A continuació trobareu la informació que vam facilitar als assistents. Per a qualsevol dubte estem a la vostra disposició al telèfon 693 708 665 o a l’e-mail: ampavalldepalau@hotmail.com

Les inscripcions seran a partir del pròxim dimarts 30 de maig (a les 8 h) fins al dijous 15 de juny, i es faran exclusivament pel formulari: https://forms.gle/G4NALf5nf3jCRYTy6 . La inscripció de les extraescolars es farà per ordre d’arribada i amb prioritat els alumnes que estiguessin inscrits a l’activitat durant tot el curs 22-23.

Pels alumnes de nova incorporació al centre les inscripcions a extraescolars seran del 3 al 10 de juliol, i seran informats a l’hora de fer la matriculació.

En el cas de l’extraescolar de piscina, de moment, no es pot realitzar la inscripció. Estem a l’espera de disposició de places per part del poliesportiu. Us mantindrem informats.

Respecte a l’extraescolar d’anglès, s’adjunta un document amb informació sobre Bekith que us donarà accés a la web on podreu consultar tota la informació referent al pròxim curs acadèmic i accedir al formulari d’inscripció (només per a nous alumnes). Aquells infants que han cursat aquest any l’extraescolar Bekith renova de forma automàtica. Per a l’activitat de FUNZONE (anglès migdia) es farà la inscripció al setembre, ja que aquesta comença a l’octubre. Per a qualsevol consulta contacteu amb l’Esther, coordinadora de l’activitat (telèfon: 672229490).

Com a NOVETAT aquest curs oferim l’extraescolar d’anglès per a alumnes de 1r de l’ESO perquè puguin tenir una continuïtat amb aquesta activitat quan passen a secundària. La idea inicial és que aquesta puguin fer-la a les nostres instal·lacions fins 1r de Batxillerat on s’examinin del nivell B2 (First Certificate). A l’alumnat de sisè us informarem en un altre missatge.

En les activitats gestionades per l’AMPA (futbol, multi esports, ball, patinatge, espai d’art):

– Aquells infants inscrits al maig o juny no pagaran matrícula. Així mateix, durant l’estiu es passarà el primer rebut (setembre) que no es tornarà en cas de baixa.

– Per a aquells infants que s’inscriguin al setembre es cobrarà una matrícula de 20 euros que no es tornarà en cas de baixa.

– Aquestes activitats es paguen mitjançant domiciliació bancària. En el cas de devolució d’un rebut per causes no justificades, es carregarà al següent la comissió bancària de devolució d’aquest.

El nombre mínim d’alumnes per poder dur a terme qualsevol activitat de les que us presentem és de 8 alumnes. En el cas d’empreses externes com anglès, taekwondo o bàsquet són ells qui decideixen el mínim segons l’activitat.

Per a fer qualsevol activitat extraescolar és obligatori ser soci de l’AMPA i pagar l’assegurança obligatòria (l’import d’aquesta per a taekwondo i futbol és de 6 €/infant i per a la resta d’activitats és de 5 €/infant).

Adjunt teniu la presentació de les extraescolars i documents específics sobre aquelles activitats que ofereixen entitats col·laboradores.

Una vegada tancat el període d’inscripció, contactarem tan aviat com es pugui amb els interessats per confirmar la plaça o informar si passen a llista d’espera.

Les extraescolars s’iniciaran a partir del dia 12 de setembre segons el dia de l’activitat i finalitzaran amb l’arribada de la jornada intensiva el curs vinent.

Atentament,

AMPA Vall de Palau 

Arxius adjunts

Extraescolars 23_24

Taekwondo 23_24

Anglès Bekith 23_24

Share