EXTRAESCOLARS Curs 2022-23

Benvolgudes famílies,

A continuació trobareu les extraescolars del curs 2022/2023. Per a qualsevol dubte estem a la vostra disposició al telèfon 693 708 665 o a l’e-mail: ampavalldepalau@hotmail.com.

El periode de inscripcions ha finalitzat, però si esteu interessats realitzeu el segúent formulari i escriviu un mail a l´’ AMPA. Contactarem el més aviat possible amb vosaltres per confitmar la plaça o informar si passeu a llista d’ espera.

https://forms.gle/R2AtVhaPKHNCbwJK8

En el cas d’extraescolar de piscina, la inscripció es realitza a través del segúent enllaç :

https://forms.gle/vQtfZpos5WyCK54B9

I per a l’extraescolar d’anglès (podeu contactar amb la corrdinadora de Bekith al telèfon 672229490) la inscripció es farà exclusivament pel formulari:

bekith.es/cat/inscripciovalldepalau-2 (anglès tarda)

bekith.es/cat/inscripciovalldepalau/ (anglès lúdic de migdia)

En les activitats gestionades per l’AMPA (futbol, multiesports, ball, patinatge, espai d’art i calaix de sastre):

– Aquells infants inscrits al maig o juny no pagaran matrícula. Així mateix, durant el mes de juliol es passarà el primer rebut (setembre) que no es tornarà en cas de baixa.

– Per a aquells infants que s’inscriguin al setembre es cobrarà una matrícula de 20 euros que no es tornarà en cas de baixa.

– Aquestes activitats es paguen mitjançant domiciliació bancària. En el cas de devolució d’un rebut per causes no justificades, es carregarà al següent la comissió bancària de devolució d’aquest.

El nombre mínim d’alumnes per poder realitzar qualsevol activitat de les que us presentem és de 8 alumnes. En el cas d’empreses externes com anglès, taekwondo o bàsquet són ells qui decideixen el mínim segons l’activitat.

Per a realitzar qualsevol activitat extraescolar és obligatori ser soci de l’AMPA i pagar l’assegurança obligatòria (l’import d’aquesta per a taekwondo i futbol és de 6€/infant i per a la resta d’activitats és de 5€/infant).

Adjunt teniu la presentació de les extraescolars i documents específics sobre aquelles activitats que ofereixen entitats col·laboradores. Si cal, segons la situació sanitària i recomanacions que ens trobem a l’inici de curs actualitzarem el protocol específic d’extraescolars en relació a la pandèmia de la COVID-19.

Una vegada tancat el període d’inscripció, contactarem el més aviat possible amb els interessats per confirmar la plaça o informar si passen a llista d’espera.


Les extraescolars s’iniciaran a partir del dia 12 de setembre segons el dia de l’activitat, i finalitzaran el dia 2 de juny de 2023. Les extraescolars d’anglès i taekwondo, que són entitats externes, finalitzaran el dia 21 de juny.


Moltes gràcies,

AMPA Vall de Palau

Arxius adjunts

 Taekwondo (3).pdf 

Fun Zone – Anglès de migdia.pdf 

Descobreix l’anglès emocionant BeKith.pdf

 Presentació extraescolars 2022 2023.pdf

 Bàsquet a l’escola (1).pdf

Share