Acollides matí i tarda

Benvolgudes famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos sobre l’acollida.

Com ja sabeu, una de les grans novetats per aquest curs és l’acollida de tarda, ja en marxa. Aquells alumnes que ho necessitin poden fer ús del servei de 16.30h a 17h o de 16.30h a 17.30h. Podeu utilitzar-la tant de forma fixa com esporàdica, de la mateixa manera que l’acollida de matí.

Referent a l’acollida de matí i tarda fixa heu d’avisar a l’AMPA (al despatx, e-mail o monitores d’acollida) amb la corresponent inscripció. En casos esporàdics i/o urgents també podeu utilitzar-la, si es tracta d’una acollida al matí, portant el nen directament a la biblioteca a partir de les 7:30h; i en el cas de l’acollida de tarda avisar a l’escola l’abans possible i d’aquesta manera la monitora podrà recollir al nen/a al finalitzar les classes. 

Tant en l’acollida de matí com la de la tarda, pel que fa al pagament en modalitat fixa es fa mitjançant domiciliació bancària (dades a omplir en el full d’inscripció).  La modalitat esporàdica requereix la presentació del tiquet o justificant de pagament en el moment de deixar o recollir al nen/a; en casos excepcionals es podrà entregar el justificant de pagament durant els 5 dies posteriors a la utilització del servei. Els justificants de pagament s’entregaran sempre a les monitores. En cas de no fer el pagament una vegada transcorregut el termini no es podrà fer ús del servei fins a la regularització de la situació.

Aquells nens que siguin fixos, encara que no siguin cada dia i paguin per transferència bancaria el total dels dies, ho poden seguir fent enviar justificant del pagament al correu de l’AMPA al final de cada mes.

Us recordem que per fer ús de forma fixa o habitual és imprescindible ser soci de l’AMPA i tenir l’assegurança pagada. 

Aquest any també s’ha establert una diferenciació de preus per aquells alumnes esporàdics no socis de l’AMPA. 

A més a més, els germans gaudiran d’un 25% de descompte a les quotes fixes.

Us adjuntem el document d’inscripció, de preus i codis/comte de pagament.

Atentament,

AMPA Vall de Palau

Share