ACOLLIDA

En aquest apartat del web trobareu tota la informació sobre el servei d’acollida.

Acollida de matí:

Aquest servei funciona des de les 7.30h del matí en fraccions de mitja hora, podeu deixar els vostres fills, mitja hora, una hora o una hora i mitja. En cas de  deixar els vostres fills 45 minuts el preu serà el de la totalitat de l’hora, de la mateixa manera si se’n fa ús 15 minuts el preu serà de mitja hora. Els preus varien en funció dels dies, de la fracció horària i de si la família és sòcia o no de l’AMPA. Per consultar aquests preus podeu anar a l’apartat de Documentació del web i consultar Preus d’acollida.

El servei d’acollida se’n pot fer ús com a usuari fix o de manera esporàdica.

Acollida de tarda:

Aquelles famílies que ho necessitin poden fer ús del servei d’acollida de tarda de 16.30h a 17h o de 16.30h a 17.30h. Podeu utilitzar-la tant de forma fixa com esporàdica, de la mateixa manera que l’acollida de matí. En cas de fer-ne ús de manera esporàdica s’haurà de notificar a la tutora a través de l’agenda de l’alumne i amb un missatge al matí a través de wathsapp al mòbil de l’AMPA, en cas de ser una emergència o una situació d’última hora teniu que informar a l’escola trucant a secretaria (93 653 18 68).

Modalitats:

            Fix:

Per tal de fer ús de l’acollida (tant de matí com de tarda) de manera habitual i ser un usuari fix del servei és necessari formalitzar la inscripció corresponent, a l’apartat de documentació trobareu el formulari, aquest es pot presentar al despatx de l’AMPA durant l’horari habitual, dipositant-lo a la bústia o a través del correu electrònic. El pagament del servei d’acollida en modalitat de fix es realitza a través de domiciliació bancària. En cas de ser fix de dies concrets del mes i no de la totalitat dels dies del mes, el pagament es pot fer a final de mes a través de transferència bancària i enviant el justificant al correu electrònic.

Per fer ús del servei en aquesta modalitat és imprescindible ser soci de l’AMPA i fer el pagament de l’assegurança a l’inici de curs. A més en aquesta modalitat els germans gaudiran d’un 25% de descompte

            Esporàdic:

La modalitat esporàdica és aquella en la que les famílies necessiten el servei d’acollida de manera puntual. En cas de tractar-se d’una emergència o un fet d’última hora podeu portar el vostre fill/a a la biblioteca de l’escola (acollida matinal) dins de l’horari del servei i fer el pagament el mateix dia enviant el justificant del mateix al correu electrònic durant els 5 dies posteriors. En cas de ser un fet esporàdic però organitzat amb més antelació es pot fer el pagament abans i en el moment de portar al nen/a a la biblioteca de l’escola fer entrega del justificant de pagament a la monitora. En cas de no realitzar el pagament dins el termini no es podrà fer ús del servei fins a la regularització de la situació.

Si parlem de l’acollida de tarda, l’entrega del tiquet justificant del pagament es farà en el moment de la recollida de l’infant o bé a través del correu electrònic. De la mateixa manera que al matí, en cas de no realitzar el pagament i no fer entrega del justificant (durant els 5 dies posteriors) no és podrà utilitzar el servei fins a la regularització de la situació.

Per accedir als documents d’inscripció i preus, premeu al enllaç:

.Full inscripció acollida.

.Preus acollida.

Share