INFORMACIÓ IMPORTANT INICI DE CURS 2019-2020

AMPA VALL DE PALAU_COMANDA LLIBRES I MATERIAL

Benvolgudes famílies

Us arribaran 4 fulls: dos llistats de llibres i dos llistats de material.  Una còpia serà per vosaltres i l’altre per entregar, haureu de portar TOTS els fulls per fer la pre-comanda en cas de fer-la a la nostra escola. 

Enguany, la papereria que ens ofereix el servei de llibres de text és la papereria Catalunya del nostre poble. 

El dia 19 de juny a la tutoria d’infantil de l’escola, al costat del despatx de l’AMPA, de 9h a 13.30h i de 15h a 18h es farà la pre-comanda de llibres. Teniu aquests pròxims dies per consultar el llistat i comprovar si disposeu d’alguns dels exemplars o els heu de demanar tots, de la mateixa manera que el material. 

Els socis de l’AMPA tindran un 15% de descompte. Per gaudir del descompte per soci de l’AMPA haureu de pagar la quota del curs 2019-2020 abans del dia 19; es comprovarà en el moment de fer la pre-comanda. És IMPRESCINDIBLE portar el justificant de pagament per poder beneficiar-se del descompte.  Us recordem que la quota és 20€ per família. 

En el moment de fer la comanda s’haurà de pagar la paga i senyal indicada als fulls que us arribaran avui. S’acceptarà efectiu i targeta (en compres superiors a 10€).

El dia 11 de juliol haureu de recollir els llibres al gimnàs de l’escola de 9h a 13.30h i de 15h a 18h. 

Com tots sabeu, per llei és obligatori pagar les bosses de plàstic per això us recomanem que porteu de casa les vostres bosses o carro per emportar-vos els llibres còmodament.

El pagament de la resta de la comanda es farà el dia de la recollida de llibres i es podrà pagar en efectiu o targeta (en compres superiors a 10€). 

Aquells que vulgueu comprar els llibres a una altra botiga, informar-vos que  els llibres i l’estoig de l’editorial TEKMAN només els podreu comprar a través de l’AMPA per exclusivitat de l’editorial i haureu de fer la pre-comanda igualment. 

L’AMPA només donarà servei de distribució dels llibres a aquells pares que facin la pre-comanda en el termini establert.

Sabem que és molta informació per això restem a la vostra disposició al despatx, al mail o al mòbil de l’AMPA.

Moltes gràcies.

Atentament, 

AMPA Vall de Palau

Share