AMPA VALL DE PALAU_Servei d’acollida

AMPA VALL DE PALAU_Servei d’acollida

Benvolgudes famílies,

Ens plau informar-vos que des del dia 2 de maig el servei d’acollida matinal disposa d’una monitora més, d’aquesta manera podem oferir una millor atenció i un millor servei als infants que cada matí es troben al centre.

També aprofitem per fer-vos arribar el document que trobareu annex, es tracta del full s’inscripció per a l’acollida de tarda durant la jornada intesiva, aquest curs es realitzarà del 11 al 21 de juny de 15.30h a 16.30h. Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres.

I ja per últim, si a casa teniu jocs de taula o puzzles complets que ja no utilitzeu, els podeu portar al despatx de l’AMPA, els hi seguirem donant vida, us ho agrairíem molt.

Moltes gràcies,

AMPA Vall de Palau

Share