Oferirem anglès com Activitat Extraescolar el curs 2012/13

Després d’analitzar- ho detingudament, l’AMPA de l’escola ha considerat positiu oferir l’activitat d’anglès extraescolar per el curs 2012/13.

Necessitem una empresa que professionalment doni resposta a la formació que, cada vegada més, la societat demana dels nostres alumnes, els vostres fills.
Després de considerar diferents opcions ens hem decidit a oferir-vos els serveis de KITH, del qual tenim molt bones referències per part d’altres escoles.

Les classes s’impartiran a la mateixa escola en horari de migdia o tarda, sense interferir en l’horari escolar.
El programa que ens presenten es basa en un aprenentatge natural de la llengua, en grups reduïts, amb uniformitat lingüística, professorat especialitzat i classes amb dinàmica de conversa.
Les classes es reforcen amb material audiovisual, tallers, jocs, etc… intentant no carregar massa l’alumne/a i plantejar l’aprenentatge com un joc en un altre idioma.
Està demostrat que els tres primers anys de duració del curs poden proporcionar una base important en aquest idioma, tant en expressió com en lectura i escriptura.
La matrícula està oberta per els cursos des de P3 fins 6è de Primària.

L’ Institut realitzarà l’organització de grups i horaris deixant-ho tot preparat per un inici efectiu a l’octubre de 2012. Un cop finalitzat el termini d’inscripció no s’admetran nous alumnes fins després d’un any.
Efectuar la reserva els primers dies permetrà a l’Institut coordinar horaris i nivells en base a les seves sol·licituds per confirmar-los el més aviat possible el grup assignat a cada alumne/a. Per el nostre Centre tenen previst un màxim de 40 places.

A la seva web trobareu informació de la metodologia i de les formes de certificació i continuitat del nivell d’anglès que ofereixen.

Volem convidar totes les famílies interessades en el tema a una xerrada informativa on podran plantejar totes les preguntes que considerin oportunes, que tindrà lloc a l’escola el dia:

Dijous 31 de maig a les 16:45h

Es prega puntualitat.

Share