¡ Fes-te de l’AMPA !

Com sabeu, l’AMPA Vall de Palau està desenvolupant, de manera totalment altruista, un important treball en el manteniment de les activitats dels vostres fills.

Gestiona l’acollida matinal, les activitats extraescolars, venda de llibres, venda de roba esportiva, participa i gestiona part de les festes anuals (Castanyada, Nadal, Fi de curs…) però lamentablement la majoria de les persones vinculades que poden dedicar-li temps activament són molt poques.

Això no impedeix que la gestió d’aquestes activitats segueixi en marxa, però no permet que es pugui anar a més: mirar de trobar més subvencions per beneficiar-nos tots, iniciar noves activitats…

Per tot això necessitem de vosaltres, familias dels alumnes del Col·legi Vall de Palau, dues coses:

  1. Que ens doneu a conèixer la vostra opinió sobre la gestió que es fa en l’actualitat. Això ens permetrà mesurar la qualitat del nostre treball per millorar i/o canviar aquells punts que es considerin oportuns. El nostre email i la pàgina al Facebook es revisen diàriament. Podeu utilitzar ambdues eines per fer-nos arribar els vostres comentaris.

  1. Que les mares i pares que puguin col.laborar amb l’Ampa de manera activa s’animin a treballar amb nosaltres. Pot ser com a membre de la Junta o nomès per alguna activitat concreta. Ens podeu deixar una nota a la bústia de l’Ampa, per email o missatge privat en el nostre perfil de Facebook. Al bloc trobareu totes les nostres adreces i numeros de mòbil.

Recordeu que, per millorar, fa falta compromís i col·laboració, voluntat i treball. Participa activament i involucra’t en el desenvolupament de la formació del teu fill.

¡ Fes-te membre de l’AMPA !

Share