Xerrada sobre «Repercusions psicosocials del càncer» a Escoles Velles

Montserrat Tobella i Canals, regidora de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ens ha fet arrivar l’invitació a aquesta xerrada, perquè us informem:

Dintre dels actes que es realitzaran a Sant Andreu de la Barca amb motiu de la celebració de la Setmana Intercultural del municipi, el proper 5 de març a les 19:00h a la sala de conferències de les Escoles Velles, tindrà lloc la xerrada “Repercussions psicosocials del càncer”, impartida per una psicooncòloga i una treballadora social, membres de l’Associació Espanyola contra el càncer.

Així us convidem a aquest acte, en el que expertes tractaran aspectes diferents del càncer que de ben segur ens poden ser interessants i útils a l’hora d’afrontar els canvis que en la nostra vida quotidiana pot suposar aquesta malaltia.

Share