Hoquei i Handbol també a Act. Extraescolars

Els clubs de Handbol i Hoquei-herba de Sant Andreu de la Barca ens ofereixen la possibilitat de realitzar aquests esports a la nostra escola per tal de fomentar l’esport i la participació dels nens/es en activitats físiques i esportives en horari no lectiu.

Des de l’Escola creiem que és una bona oportunitat per què els nostres fills coneguin altres esports i al mateix temps aprenguin valors com la tolerància, el respecte, la confiança en ells mateixos, l’esperit de superació, la capacitat de decisió, el treball en equip, i és clar, per millorar el seu benestar i salut.

Per a poder realitzar aquestes activitats, és imprescindible que els nens tinguin pagada la quota de soci de l’AMPA (15 € per família), i l’assegurança corresponent (4 € per nen/a).
Aquesta activitat és gratuïta i el material esportiu especific (sticks, boles,…) serà proporcionat a l’AMPA per els clubs.

Les famílies que estiguin interessades en l’activitat i que no siguin sòcies de l’AMPA, poden fer el pagament de la quota i l’assegurança al número de compte 2081-0088-21-33.0000.8763 de la Caixa Penedès, per finestreta els dimecres de 9:00 a 13:00 hores o al caixer automàtic amb el CODI 147944 a qualsevol moment del dia.

Els horaris són els següents:

  • Hoquei: dimecres de 16:30 a 18:00 hores.
  • Handbol: divendres de 16:30 a 18:00 hores
Share