Assemblea Extraordinària de Socis el 26/11/10

Benvolguts pares i mares:

Us informem que el proper divendres 26 de novembre a les 17:00h. tindrà lloc a la Biblioteca de l’Escola una assemblea extraordinària de socis de l’AMPA a la que esteu tots convocats.
Amb el següent ordre del dia:

  1. Presentació i aprovació, si escau dels nous Estatuts de l’AMPA
  2. Informació del Pla Català d’Esports.
  3. Torn obert de preguntes.

Posem a la vostra disposició l’esborrany dels nous Estatuts per tal que pogueu descarregar i  revisar el document abans de l’assemblea. Per a qualsevol consulta o petició utilitzeu el nostre e-mail, i també podeu consultar al nostre despatx a les hores habituals.

Aprofitem per recordar-vos que el mateix dia 26 de novembre són les eleccions al Consell Escolar del centre i us animem a que voteu el vostre representant.

…………………………………………………………………………………………

Queridos padres y madres:

Os informamos que el próximo viernes 26 de noviembre a las 17:00h. tendrá lugar en la Biblioteca de la Escuela una asamblea extraordinaria de socios del AMPA a la que estáis todos convocados.
Con el siguiente orden del día:

  1. Presentación y aprobación, si procede de los nuevos Estatutos del AMPA
  2. Información del Plan Catalán de Deportes.
  3. Turno abierto de preguntas.

Ponemos a vuestra disposición el borrador de los nuevos Estatutos para que pogueu descargar y revisar el documento antes de la asamblea. Para cualquier consulta o petición utilizáis nuestro e-mail, y también podéis consultar a nuestro despacho a las horas habituales.

Aprovechamos para recordaros que el mismo día 26 de noviembre son las elecciones al Consejo Escolar del centro y os animamos a que votáis vuestro representante.

Share